↑ Return to Termékek

Lachsöl (Salmon oil)

Lazacolaj – egészség a tengerből 

Egyedülálló étrend kiegészítő kutyáknak és macskáknak

 

A Luposan Lazacolajat hidegen sajtolásos módszerrel nyerjük friss skandináv lazacból. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges (kémiai) összetevőt!

Az utóbbi években a humán és állatgyógyászatban robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak iránt. Bizonyos vitaminokat, aminosavakat, zsírsavakat, melyeket a szervezet előállítani nem tud, csak a táplálékból juthat a szervezetbe nevezik esszenciálisnak.

Az esszenciális zsírsavakat két fő csoportba az OMEGA-3 és az OMEGA-6 soroljuk. Az OMEGA-3 vegyületek közé tartozik a fontosabb zsírsavak az EPA (Eikozapentoénsav), a DHA (Dokozahexaénsav) és az ALA (Alfa-Linolénsav). A szervezet az Ω-3 zsírsavakat az anyagcsere-szabályozók képzéséhez, valamint a sejtfalak képzéséhez és megtartásához használja. Ezek több fiziológiai folyamatban játszanak fontos szerepet, mindenek előtt a gyulladásos folyamatok leküzdésében. Magas többszörösen telítetlen zsírsav tartalma biztosítja a Lachsöl kiváló hatásfokát.

A lazacolaj hagyományos felhasználási területei:

  • Gyenge immunrendszer
  • Allergiás megbetegedések: ekcéma, hányinger, száraz, korpás bőr
  • Májfunkció-zavarok
  • Vesebetegségek
  • Anyagcserezavarok
  • Étvágytalanság

Összetétel: 100% tiszta lazacolaj. Nyerszsír tartalom: 99%

Használat előtt felrázandó.    Eltarthatóság: A palack alján feltüntetve

Az adandó mennyiség: (1 teáskanál = kb. 5 ml)  Kiszerelés: 250 ml és 500 m