↑ Return to Termékek

Biomineral

LUPOSAN BioMineral segíti az egészséges csontnövekedést, tengeri puhatestűekből származó fehérjékkel (MMP)

 

 Etetése: A javasolt napi mennyiséget a dobozban levő mérőkanállal kimérve, a takarmányba kell keverni.

Kiszerelése: Por alakú. A kétféle kiszerelés: 600 g & 1200 g nettó mennyiséget tartalmaz.

Jelentősége: természeteshez hasonló, aktív ásványianyag ellátás

 

 

 

  • A kutyák ideális ásványi anyag ellátásához, a fehérjéket és az ásványi anyagokat a megfelelő arányban kell biztosítanunk. Kiemelkedően fontos, hogy az ásványi anyagok szállítását végző fehérjék lebontatlan formában legyenek. Ezt speciális eljárással; fagyasztva szárítással érjük el.
  • LUPOSAN BioMineral-ban benne van minden a természeteshez hasonló biológiailag aktív összetételű ásványi és szerves anyag – különös tekintettel a fagyasztva szárított fehérjékre -, amelyek nélkülözhetetlenek bármely korú kutya csonttömegének felépítéséhez és megtartásához.
  • A LUPOSAN BioMineral fagyasztva szárított fehérjéi speciális összetételűek, tengeri puhatestűekből; az új-zélandi zöldperemű kagylóból (Perna Canaliculus) és borjúcsontból származnak. Ez biztosítja, hogy a velük biológiai kötésben lévő ásványi anyagok – úgy, mint kalcium, foszfor, magnézium, nátrium stb. –, a belekben azonnal felszívódjanak. Ezzel biztosítják a szervezet számára a csontfelépítéshez szükséges ásványi anyagokat. Továbbá arról is gondoskodnak, hogy ezek a csontokba beépüljenek.

 Biztosítja:

  • A szuka lehető legjobb ásványanyag ellátását a vemhesség és a szoptatás alatt. Ezzel megelőzhető az ásványanyag-hiány, ami súlyos szövődményekhez vezethet.
  • A kölykök és fiatal kutyák egészséges csontfejlődését.
  • Az ásványanyag csökkenés és a csontleépülés megelőzését felnőtt és idős kutyáknál.

 

Tengeri puhatestűekből származó fehérjékkel (MMP)

Elérhető az ásványianyag-felvétel optimalizálása!

Ásványi anyagokban gazdag ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ kutyáknak

A LUPOSAN BioMineral-ban megtalálható az összes ásványi anyag és nyomelem élettanilag optimális összetételben.A LUPOSAN BioMineral garantáltan mentes az anorganikus (szervetlen) ásványi anyagoktól, mint pl. a takarmánymész, ami a rossz felszívódása miatt különböző zavarokat okozhat.

A LUPOSAN BioMineral hidegen sajtolt napraforgóolajat is tartalmaz, ami biztosítja a zsírban oldódó vitaminok felszívódását

Szándékosan kihagytuk az A és D vitamint, mert ezeket a legtöbb kutyatáp elegendő mennyiségben tartalmazza. A vitamin-túladagolás krónikus ill. szubkrónikus vitaminmérgezéshez, anyagcserezavarokhoz, visszafordíthatatlan károsodásokhoz vezetne.

 

 

Összetétel: Borjúcsontliszt, fagyasztva szárított fehérjék tengeri puhatestűekből: (10% Perna Canaliculus), fagyasztva szárított borjúcsont-fehérje, hidegen sajtolt napraforgóolaj, kovaföld

 

 

Tartalmaz: 

16,5 % fehérje*·
7,5 % zsír
1,1 % rost
60,0  % salakanyag
20,0   % kalcium
10,0   % foszfor
0,45 % magnézium
100 mg cink /kg
20 mg fluor /kg
*fagyasztva szárított formában

Adagolás **:

Kölyök 2 hónapos korig: 1,50 g/testsúly kg
Fiatal kutyák 2-6 hónapos korig: 1,30 g/testsúly kg
Fiatal kutyák 6-9 hónapos korig: 1,00 g/testsúly kg
Fiatal kutyák 9 hónapos kor felett: 0,75 g/testsúly kg
Vemhes és szoptató szukák: 1,00 g/testsúly kg
Felnőtt kutyák: 0,75 g/testsúly kg
Idősebb kutyák:  0,50 g/testsúly kg
**(1 mérőkanál = 6,0  g)

 

  • A LUPOSAN BioMineralt kifejezetten arra a célra fejlesztették ki, hogy bármely korú kutya csontnövekedésének és csonttömegének megtartásához szükséges ásványianyag-ellátását biztosítsa. Benne van minden ásványi és szerves anyag, különös tekintettel a fagyasztva szárított fehérjékre, amelyek különösen fontosak az ásványi anyagok felszívódásában.
  • LUPOSAN BioMineral segíti a kutyakölykök és fiatal kutyák egészséges csontnövekedését
  • LUPOSAN BioMineral fedezi a vemhes és szoptató szukák fokozott ásványi anyag igényét
  • LUPOSAN BioMineral ideális a felnőtt és idősödő kutyák csontleépülésének megelőzéséhez